Иновативно училище за успели и щастливи деца 
ул. "Освобождение" № 29

гр. Велико Търново

info-300105@edu.mon.bg

Пон. – пет.: 9:00 – 17:00 ч.

Търсене
Close this search box.

Ученичка от втори клас жъне успехи в изкуството, танците и математиката

Паола Иванова, второкласничка от ОУ „П. Р. Славейков“ – гр. Велико Търново, се превръща в истинска звезда, печелейки множество награди в различни области – от изкуство и танци до математика.

Изключителната ученичка вече може да се похвали със златен и сребърен медал от математическото състезание „Математика без граници“, където се класира и за финала. Тя е абсолютен шампион на „Коледно математическо състезание“ и „Великденско математическо състезание“, а освен това печели трета награда от престижното „Европейско кенгуру“. Отличена е със златен медал в националното състезание „Таралеж“ за отлично представяне във всички кръгове.

Не спират и успехите ѝ в литературната сфера. Паола достигна до финала на „Буквоплет“, а в конкурса „Изкуството да пишем красиво“ нейните творби бяха високо оценени от журито.

Освен това тя е финалист на международния Еразъм конкурс „Природата е нашият дом“, където демонстрира своята креативност и екологично съзнание.

В областта на изкуството Паола е отличена със специалната награда на журито в XVI национален конкурс за детска рисунка „Наследници на Дечко Узунов“, а на областния конкурс за рисунка „Фолклорните традиции на моя роден край“ заема второ място.

Паола спечели златен медал на X Международна младежка олимпиада за изкуства и танци в категорията солово изпълнение, демонстрирайки забележителен талант и артистичност. Нейното представяне очарова журито и публиката, утвърждавайки я като изгряваща звезда в света на изкуствата и танците.

Този забележителен набор от постижения в рамките на една учебна година е доказателство за изключителния талант и упоритостта на Паола. Тя е пример за младите хора, които преследват мечтите си с устрем и ентусиазъм.

Безспорно Паола има светло бъдеще пред себе си и ще продължи да ни радва с нови успехи в различни области.

Поздравления за невероятните постижения!

One Response

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Skip to content