Иновативно училище за успели и щастливи деца 
ул. "Освобождение" № 29

гр. Велико Търново

info-300105@edu.mon.bg

Пон. – пет.: 9:00 – 17:00 ч.

Търсене
Close this search box.

Коледните работилници в 1.в клас

Светът на магията и творчеството

Коледната магия ни завладя още в начало на декември. Това е времето, когато учениците, родителите и учителите се обединяват в креативна и радостна обстановка, за да създадат уникални и вълнуващи коледни творения. Ще ви разкажем за три незабравими коледни работилници, които вдъхновиха първокласниците и техните семейства.

 

Гномчетата на Коледа

Нашите първокласници и техните родители се впуснаха в света на гномчетата и коледната енергия. С вдъхновяващите материали и инструкции от нашия Коледен елф всяко дете успя да създаде уникално гномче, заредено с чар и духа на Коледа.

 

Коледни картички с еко душа

Тази година нашата коледна работилница за картички заложи на еко подход. Децата и техните семейства използваха отпадъчни материали, за да създадат красиви и екологично осъзнати коледни картички. Споделената радост от творчеството и отговорността към околната среда се съчетаха перфектно в този нестандартен проект.

Сурвакарска работилница – шедьоври от дрян и усмивки

Има нещо уникално в българските обичаи и нашата сурвакарска работилница го доказва. Родителите подариха на децата си усмивки и дрянови пръчки, с които създадоха чудесни сурвакници. Весели и топли моменти в училищната класна стая помогнаха на  децата да се потопят в старата българска традиция по весел и практичен начин.

Тези три коледни работилници не само сплетоха вълнуващи истории, но и създадоха връзка между учениците, родителите и учителите. С тяхната помощ нашата класна стая се превърна във вълшебно място, пълно с радост и топлина, където Коледната магия оживява.


Коледа е в малките неща, които споделяме!
Коледа е времето ни заедно…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Skip to content