Иновативно училище за успели и щастливи деца 
ул. "Освобождение" № 29

гр. Велико Търново

info-300105@edu.mon.bg

Пон. – пет.: 9:00 – 17:00 ч.

Търсене
Close this search box.

КАМПАНИЯ „ГЛОБАЛНИ ДНИ ЗА ДЕЙСТВИЕ“

Учениците от всички класове на ОУ „Петко Рачев Славейков“, гр. Велико Търново, техните учители и родители се включиха с разнообразни дейности в кампанията „Глобални дни за действие“ (Global Action Days), която включва дейностите: Отказ, Намаляване, Повторна употреба, Рециклиране и Повторно предназначение.
Това е световна инициатива, която цели да демонстрира как индивидуалните и колективните действия за намаляване на замърсяването на околната среда и насърчаването на отговорна консумация, независимо колко малки изглеждат те, могат да повлияят в голяма степен на нашето собствено благосъстояние и благосъстоянието на планетата Земя.
Ентусиазмът, с който се включиха всички, беше голям, но също и удовлетворението от личния принос за глобалната кауза и превръщането на околната природна среда в едно по-чисто и по-добро място за живеене на всички организми.
Така беше подкрепена и още една глобална кампания за изхвърляне на по-малко боклук Litter Less Plus, която е насочена към насърчаване на кръговата икономика и борбата със замърсяването.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Skip to content