Warning: include(): Failed opening '/home/prsvtorg/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/vendor/composer/../../src/integrations/admin/installation-success-integration.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/prsvtorg/public_html/wp-content/plugins/url-shortify/vendor/composer/ClassLoader.php on line 476
Да си дарим съпричастност и доброта - ОУ "Петко Рачев Славейков" – гр. Велико Търново
Иновативно училище за успели и щастливи деца 
ул. "Освобождение" № 29

гр. Велико Търново

info-300105@edu.mon.bg

Пон. – пет.: 9:00 – 17:00 ч.

Търсене
Close this search box.

Да си дарим съпричастност и доброта

Децата от подготвителна група „Славейчета“ изработиха семейно проекти и с помощта на г-жа Нели Чирпанова организираха благотворителен есенен базар „Есента и добродетелите“. 🍁 Базарът е с призив „Да си дарим съпричастност и доброта, чрез творба“.

Средствата, събрани от базара, са дарени за лечението на Нелис Заимова Кедова. Дете на възрастта на учениците в групата. Заедно със специалния гост Нелис децата превърнаха деня в празник с песни, танци и игри в темата на есента.

 

Малко повече информация за здравословното състояние на Нелис:

Предвид резултатите на всички контроли и след консултации с други лекари се изготви нов терапевтичен план. С цел запазване на постигнатия резултат от проведеното дотук лечение ще продължат с поддържаща терапия, която включва венозна химиотерапия на всеки две седмици в болницата и прием на орална химия 21 дни със 7 дни почивка всеки месец. Относно продължителността на тази терапия, ако болестта не се завърне и състоянието се задържи такова, каквото е в момента, пред Нелис стоят още най-малко две години лечение.Може да подкрепите Нелис по следните начини:

Банка: УниКредит Булбанк

Банкова сметка:

BG25UNCR 7000 1523 5870 59

BIC код: UNCRBGSF

Титуляр на сметката: Нелис Заимова Кедова

 

  1. PayPal: save.neliskedova@gmail.com

 

  1. https://pavelandreev.bg/campaign/nadejda-za-nelis

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Skip to content