Иновативно училище за успели и щастливи деца 
ул. "Освобождение" № 29

гр. Велико Търново

info-300105@edu.mon.bg

Пон. – пет.: 9:00 – 17:00 ч.

Търсене
Close this search box.

100 дни в училище

       С радост и гордост учениците от 1.в клас отбелязаха специалното събитие „100 дни в училище“. Беше  уникален ден, пълен с емоции, учене и забавление, който остави незабравими спомени както за децата, така и за нас, техните учители.

      Магията започна с изработването на приветствен плакат, който украси вратата на класната стая. Първокласниците с вълнение участваха в подготовката на събитието. Всяко дете направи своята корона със символичното число „100“ и я носеше с гордост през целия ден. Техните усмивки и радост бяха нещо, което ни накара да се усмихваме и ние, възхищавайки се на техния дух и вълнение.

        След този старт продължихме със същия ентусиазъм и непрекъснати усилия. Изпълнихме 100 физически упражнения и танци, които ни напомниха за важността на движението и здравословния начин на живот. Играхме на „Бинго“, което беше източник на радост и смях за нашите малки ученици. С творчески дух децата написаха 100 думи със „сто“ и разгадаха „Кодирани изречения“. Не пропуснахме и математическите предизвикателства, решавайки задачи, откривайки 100 скрити предмета в играта „Шпиони“ и оцветявайки числата със 100. Първокласниците нарисуваха и описаха своя любим момент в училище.

      Стотният ден в училище беше повод за радост, емоционално общуване и обогатяване на учебния процес. Този ден ни напомни за важността на приятелството, ученето и сътрудничеството. Оставяме този специален ден в сърцата си, изпълнени с благодарност и гордост за постигнатото и за бъдещите предизвикателства, които ни предстоят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Skip to content