Иновативно училище за успели и щастливи деца 
ул. "Освобождение" № 29

гр. Велико Търново

info-300105@edu.mon.bg

Пон. – пет.: 9:00 – 17:00 ч.

Търсене
Close this search box.

Весели празници – Лазаровден, Цветница, Великден!

Наближава един от най-големите християнски празници – Великден. Нека се радваме заедно на тази прекрасна и светла празнична обстановка.
Учениците от ОУ “П. Р. Славейков”, гр. В. Търново, вече се готвят за празниците с различни занимания и рисунки, които украсиха училищните коридори и класни стаи.
На 06.04.2023 г. нашите второкласници организираха прекрасно тържество, посветено на Великденските празници. Изпълниха изразително и с вдъхновение традиционни песни и наричания. Споделиха с помежду си и с гостите на тържеството топлината и радостта на празниците, показаха колко са талантливи и трудолюбиви.
Великден е празник на надеждата, обновлението и вярата. Нека този празник и народните обичаи преди него напомнят на всички нас за важността на приятелството, любовта и семейните традиции. В тези дни да се съберем заедно, за да отдадем почит на тези ценности и да ги споделим с хората, които обичаме.
Пожелаваме ви да изживеете в кръга на вашите близки и приятели празнични дни, пълни с радост и обич. Нека Великден ни напомни за важността на традициите и да ни вдъхнови да ги запазваме живи за следващите поколения.
Поздрав от учениците и учителите на втори клас!

Изпълненията на малките второкласници можете да видите и чуете ТУК и ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Skip to content